Orderman5, novo iz Ordermana i u ponudi Offero Prima d.o.o.

Najnovija uspješnica Orderman handheld uređaja, Orderman 5, dostupan je od sada i u Offero ponudi.

Ukoliko želite uštedjeti vrijeme, povećati obrt stolova, Orderman 5 pravi je izbor za Vas.

Više o uređaju pročitajte na stranicama Gastrobit Grc Grupe ( Orderman Gold parntera ) za čija smo Smart & THOR rješenja ovlašteni distributer za otok Hvar.

Pročitaj više

5″ DISPLAYNovi Orderman5 ima ekran od 5″ koji omogućava jasnu vidljivost čak i u situacijama kad se radi direktno na suncu.SIGURNO KUČIŠTEVisoko-kvalitetni materijali čuvaju uređaj vlage i prskanja, a unutarnji metalni okvir osigurava dugoročno i sigurno korištenje.BATERIJABaterija koju posjeduje Orderman5 osigurava normalan rad i do 18h. Ako ni to nije dovoljno, baterija se vrlo lako zamjeni sa pričuvnom napunjenom baterijom.PROGRAMIBILNE TIPKEOrderman5 ima dvije tipke na bočnim stranama koje se mogu programirati da pristupe jednim klikom bilo kojoj funkciji koju često koristite, na taj način je konobar još brži kod uzimanja narudžbi i izdavanja računa.GARANCIJAOrderman5 je visoko-kvalitetni uređaj, a to potvrđuje i svojim CareGold jamstvom koje pokriva sva oštećenja koja se, unutar garancije mogu desiti. Osnovno jamstvo je 2 godine, a produžiti se može čak do 5 godina.EKRAN NA DODIRCijeli uređaj je pokriven najnovijom i visokom tehnologijom, pa tako i touch-screen modul koji možete koristiti dodirom, ali i posebnom Orderman olovkom.
Pročitajte više »

Ističu certifikati za Fiskalizaciju

U studenome 2017. godine istječe pet godina od početka izdavanja fiskalnih certifikata, koji se izdaju na rok od 5 godina, te je Fina u listopadu započela sa slanjem prvih obavijesti o isteku certifikata obveznicima fiskalizacije.Kako ne bi došlo do prekida u postupku fiskalizacije računa, obveznici fiskalizacije su obvezni, prije isteka valjanosti postojećeg certifikata, zatražiti izdavanje novog, čija će valjanost biti sljedećih 5 godina.Istekom razdoblja od 5 godina, postojeći certifikat postaje nevažeći te je u blagajničko rješenje potrebno implementirati novi certifikat, kako ne bi došlo do prekida fiskalizacije računa. Obzirom da datumom isteka postojeći certifikat postaje trajno nevažeći, preporuka je da se pravovremeno zatraži izdavanje novog certifikata, kako bi se do isteka postojećeg certifikata izvršila zamjena novim. Neovisno o tome kada će obveznik zatražiti izdavanje novog certifikata, postojeći certifikat vrijedi do njegova isteka što predstavlja dovoljno vremena da se postojeći certifikat u blagajničkom rješenju zamijeni novim.

Postupak izdavanja certifikata je identičan postupku izdavanja koji su obveznici prošli prilikom prethodnog izdavanja certifikata.Fina će obveznike, odnosno skrbnike certifikata, od listopada 2017. godine kontinuirano obavještavati o isteku certifikata 45, 30 i 15 dana prije isteka valjanosti certifikata. Obavijest se šalje na e-mail adresu osobe koja je na zahtjevu za izdavanje certifikata evidentirana kao skrbnik certifikata ili na poslovnu adresu obveznika fiskalizacije. Ukoliko je u razdoblju od izdavanja certifikata došlo do bilo kakve promjene podataka koju obveznik nije prijavio u Fini (e-mail adresa skrbnika certifikata, adresa poslovnog subjekta ili promjena skrbnika certifikata), potrebno je u što kraćem roku napraviti ažuriranje podataka. Isto je potrebno kako bi Fina bila u mogućnosti obveznike fiskalizacije pravovremeno obavijestiti o točnom datumu isteka certifikata.U slučaju da obveznici fiskalizacije iz nekog od prethodno navedenih razloga nisu zaprimili obavijest o isteku valjanosti certifikata ili ne znaju kada točno ističe valjanost njihovog certifikata, provjeru mogu izvršiti pozivom na besplatni broj telefona 0800 0080 ili slanjem upita na adresu e-pošte certifikati-fiskalizacija@fina.hr.

Dokumentaciju za izdavanje certifikata obveznici fiskalizacije mogu predati u sve poslovnice Fine (osim pojedinih ispostava).Sve potrebne informacije o izdavanju certifikata za fiskalizaciju kao i popis poslovnica u kojima se izdaju, obveznici fiskalizacije mogu pronaći na ovim stranicama.Izvor: www.fina.hr


Pročitajte više »

Napravljene dvije nove web stranice

Izi India By Car i Flag Škoji novi su zadovljni korisnici naših usluga izrade web stranica.Evo kako izgledaju stranice:

- www.indiacartours.com

- www.flag-skoji.hr


Pročitajte više »

HVAR VIRTUAL TOUR - HVAR 360

Grad Hvar zasigurno je jedan od naljepših otoka na svijetu, a , subjektivno, mi ga smatramo naljepšim otokom u RH.

Svojom ljepotom , te čistom i netaktnutom prirodom pljeni srca posjetitelja već gotovo 150 godina koliko se bavimo organiziranim turizmom.

Offero Prima d.o.o. je za naručitelja Grad Hvar  osmislila i napravila novu web stranicu www.hvar360.com na kojoj se možete virtualno prošetati gradom iako možda niste u mogućnosti posjetiti nas uživo ili ste se jednostavno zaželjeli malo svojeg omiljenog grada.

Pogledajte kako izgledaju naše virtualne šetnje OVDJE

Nije ni najveći i najvažniji projekt na kojem smo sudjelovali od kada smo se 2009. osnovali i krenuli u posao, ali je zasigurno jedan od nama najdražih projekata.

Ukoliko imate potrebu za izradom virtualne panorame svojim gradom , općinom, apartmanom ili ugostiteljskim objektom, muzejem ili slično, obratite nam se s povjerenjem!

KLIKNI I POŠALJI UPIT

Pročitajte više »

Odgovoran budi, odvajat se potrudi - Eko Zeko Hvar

Za Komunalno Hvar u suradnji s Grande dizajn d.o.o. koji je autor projekta, snimili smo i montirali edukativni film "Odgovoran budi, odvajat se potrudi - Eko Zeko".

Posebno zadovoljstvo nam je raditi ovakve mini projekte koje uključuju suradnju sa kreativnim ljudima kao što je "Grande" , a zadovoljstvo je tim veće jer je ovaj filmić napravljen sa cijljem edukacije mladih kako bismo sutra imali još ljepši i čišći grad .Film možete pogledati ako kliknete OVDJE

Pročitajte više »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15