Med Med Herbs, Mediteranian Medicinal Herbs - Nove web stranice

U srpnju 2014. online je puštena stranica medmedherbs.com .

Projekt Mediterranean Medicinal Herbs financira se sredstvima Europske unije putem IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina. Vodeći projektni partner je Općina Jelsa u Republici Hrvatskoj. Federalni agromediteranski zavod iz Mostara nositelj je projekta u Bosni i Hercegovini. Osim vodećih partnerskih institucija u provedbi projekta sudjeluju brojni projektni partneri: Institut za jadranske kulture i melioraciju krša u Splitu, Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu (REDAH), Dalmatica Viva – Centar za održivi razvoj Dalmacije i Udruga za regionalni i ruralni razvoj, Hercegovački STAP. Pridruženi partner je udurga Pjover iz mjesta Velo Grablje na otoku Hvaru. Ukupna vrijednost projekta „Mediterranean Medicinal Herbs“ je 450.122,22 eura. Europska Unija financira 85% sredstava od ukupne vrijednosti projekta, a 15% su vlastita sredstva korisnika projekta.Cilj projekta je stimulirati ekonomski razvoj prekograničnog područja kroz jačanje poduzetništva, povezivanja i prekogranične suradnje u području agro poduzetništva. Pobliže; povećati konkurentnost agro ekonomskog sektora poboljšanjem prerađivačke tehnologije, kvalitete proizvoda i prezentacije na tržištu što proizlazi iz jačanja povezivanja poduzetničkog sektora, institucija koja podupiru poduzetništvo i razvoj i istraživačkog sektora na prekograničnom području.

Pročitajte više »

20 Godina tvrtke Gastrobit d.o.o. i servisni trening

U svibnju 2014. ekipa Offero Prima d.o.o. bila je nazočna na servisno prodajnom treningu Smart Rješenja aplikacija i Orderman terminalne opreme. Uz novosti u aplikacijama, Gastrobit nam je predstavio i novorazvijeni program koji upravlja zadnjom generacijom Orderman ručnih uređaja, Orderman SOL i SOL plus. Naravno, Offero je kao distributer godine odmah instalirao ovu zadnju generaciju u prvom "Asian food" restoranu (Bistro - Caffe bar Spice) na otoku.

Ovo je inače prva SOL instalacija u Dalmaciji i jedna od prvih u RH.

Naravno nismo samo radili tijekom druženja sa ostalim distributerima i partnerima tvrtke Gastrobit. Sudjelovali smo u proslavi dvadesete obljetnice tvrtke i dobro se zabavili zajedno s dvjestotinjak uzvanika.

Pročitajte više »

Izrađena web stranica LAG Škoji

Lokalna akcijska grupa (LAG ŠKOJI) dala nam je povjerenje za izdradu službene web stranice udruge. Nadamo se da će biti na korist članovima udruge. Vijesti , aktualne natječaje i korisne informacije o EU fondovima i tome kako škoji mogu imati koristi od njih , pratite OVDJE , na njihovim službenim stranicama.

Pročitajte više »

Offero Prima i Smart Rješenja na GAST-u 2014.

I ove godine smo bili na GAST-u.

U gostima našeg domaćina i dugogodišnjeg partnera , Smart Rješenja - Tomislav 1994 d.o.o, imali smo priliku podružiti se sa postojećim korisnicima i predstaviti se nekim novim korisnicima.

Osim brojnih novih funkcionalnosti standardnog paketa Smart Rješenja aplikacija, ove godine smo korisnicima predstavili i Orderman hand held najnovije generacije (SOL + ). Također  smo predstavili i najnovije programsko rješenje Smart Rješenja paketa. Radi se o aplikaciji "Smart Hotel" koja je još u razvoju, ali od koje , sudeći po interesu na GAST-u , imamo velika očekivanja. Primjenjiva je od malih obiteljskih objekata (apartmani, hosteli, pansioni) do puno većih objekata i turističkih agencija.

Offero Prima je za trajanja GAST-a (08.03.2014.) proslavio svoj prvi mini jubilej (PET NAM JE GODINA), dok je tvrtka Tomislav 1994 najavila promjenu imena u GastroBIT d.o.o. Ova izmjena je u dvadesetoj godini od osnutka , osim označavanja jubileja, napravljena i zbog spajanja tvrtki Tomislav 1994 i Microgramm kojeg su Tomislav 1994 i Smart Rješenja preuzeli tijekom fiskalizacije.

Bilo je tu još novosti, al` nek to bude to... barem za sada.

Više slika sa GAST-a potražite na našim Facebook stranicama.

Pročitajte više »

Orderman i Smart Rješenja u Kavani Pjaca u Hvaru

Kavana Pjaca nije novi korisnik ali je novi korisnik Orderman hand held uređaja. Nepunih godinu dana otkako su sa programskog rješenja neke konkurentske firme prešli na Smart Rješenja, ekipa tvrtke Hortus Ortus odlučila se unaprijediti svoje poslovanje uvođenjem Orderman MAX2 plus hand held uređaja.Vjerujemo da će na udarnoj poziciji hvarske Pjace biti pravi primjer kako koristiti Orderman tehnologiju bežičnog naručivanja i naplate i Smart Rješenja aplikacija!

Pročitajte više »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15