Hvar the Orderman island – Hvar otok Ordermana - Offero Prima Hvar

Orderman je poznat kao vodeći svjetski proizvođač POS opreme za ugostiteljstvo (HORECA ). Kada se spomene Orderman većina ugostitelja će znati da se govori o sustavima za bežično naručivanje i naplatu u ugostiteljstvu, takozvani radio ordering system. Taj sistem koristi se još od 1994 godine , a smatra se i začetnikom , „trend makerom“, tehnologijom koja postavlja ljestvicu kada govorimo o hand- held uređajima. 1994. godine je osnovana i tvrtka Tomislav 1994 kojoj je na prošlogodišnjem GASTU dodijeljena plaketa partnera godine. Spomenimo usput da se ove godine obilježava DVADESETA OBLJETNICA tvrtke Tomislav 1994 koji je i ove godine ORDERMAN GOLD PARTNER. Kao produžena ruka Tomislav 1994 ( uvoznik Orderman opreme i proizvođač aplikacija Smart Rješenja ) i Offero Prima je u studenom 2013. primio nagradu distributera godine za Orderman opremu i Smart Rješenja aplikacije.

Recimo - zaključimo da je 2013. bila uspješna poslovna godina za sve gore spomenute. Orderman koji je od 1994-te trend maker za hand-held uređaje i bežično naručivanje - naplatu, Tomislav 1994 koji je vodeći hrvatski proizvođač aplikacija za ugostiteljstvo, te za Offero Prima , najmlađi član Orderman obitelji, koji ove godine također slavi mini jubilej , 5 nam je godina! U kratkih , ali intenzivnih, 5 godina uspjeli smo pomoći brandiranju i pozicioniranju Ordermana i Smart Rješenja na hrvatsko tržište kao sinonimu za kvalitetu , pouzdanost i funkcionalnost.

Orderman svako par godina štampa brošuru referenci. U ovogodišnje izdanje ušlo je svega jedanaest zemalja koje su uzete kao ogledni primjer kojim se Orderman predstavlja svijetu na svim HORECA i GASTRO sajmovima na kojim se pojavljuju Orderman partneri i distributeri. Naravno, ima više desetaka zemalja u svijetu u kojima se prodaje Orderman. Ipak samo odabranih 11 zemalja zaslužuju biti predstavljene kao nešto čime se ovaj prestižni brand posebno ponosi te će se pojaviti u ovoj brošuri koja je osim u tiskanoj formi dostupna i online.

Iako je svaka od 10 zemalja (Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Italija, Španjolska, Rusija, Ukrajina, Francuska, Amerika) dobila po jednu stranicu , Hrvatska je dobila dvije. Duplericu s kartom Hvara i selekcijom od JEDANAEST hvarskih ugostitelja odabranih  kao reference za otok Hvar. I piše lijepo „WELCOME TO ORDERMAN ISLAND“ predstavljajući HVAR kao mali otok za odmore u južnom Jadranu koji je među ostalim poznat i po tome što većina ugostitelja na otoku koristi Orderman opremu i Smart Rješenja aplikacije!

Orderman partneri koji su svojim radom i rezultatima zaslužili pojaviti se u ovom reference katalogu morali su Ordermanu poslati listu odabranih reference korisnika od kojih će Orderman jednog uvrstiti u katalog.  Tvrtka Tomislav 1994 odlučila se na nešto drugačiji pristup i predstavila je jednu turističku destinaciju (Hvar) koja ima velik broj Orderman - Smart Rješenja instalacija. Takvom gestom je T1994 dodatno nagradio Offero Prima za najbolje prodajne rezultate u cijeloj T1994 prodajno - distributivnoj mreži i još jednom pokazao da u korporativnoj džungli ipak ima mjesta za ljude koji promišljaju i rade drugačije od ostalih. Isplatilo se biti drugačiji!

Dozvolite da budemo neskromni i istaknemo činjenicu kako je jedna mala otočka tvrtka (Offero Prima ) uspjela napraviti za turističku promociju otoka ono što sve četiri turističke zajednice na otoku zajedno nisu uspjele napraviti. Hvar će se potpuno besplatno pojaviti na svim turističkim i gastro sajmovima diljem svijeta te prezentirati selekciju od jedanaest hvarskih ugostitelja koje je Offero Prima odabrao kao svoje reference, a Orderman prepoznao kao nešto potpuno drugačije od drugih i uvrstio u svoju brošuru na posebnom mjestu, stavljajući nas u centar događanja. I jesmo drugačiji od drugih. I Orderman i Smart Rješenja i Offero i Hvar, specifični su u svojoj ponudi. Možda upravo zato i jesmo:

- Vodeći u svijetu bežičnog naručivanja i naplate – Orderman

- Vodeći hrvatski proizvođač programskih rješenja za HORECA industriju – Tomislav 1994 (Smart Rješenja)

- Vodeći distributer za Orderman i Smart Rješenja – Offero Prima

- Vodeći turistički otok s 4 UNESCO zaštićene zone, najstarijim javnim kazalištem u Europi i Orderman opremljenim ugostiteljskim objektima sa 150 godina tradicije turizma – Otok Hvar

Spomenimo i ugostiteljske objekte koji su se našli na duplerici Orderman reference brošure:

1. U.O. Mustačo – Pokonji Dol

2. U.O. Antonio - Patak

3. U.O. Maher – Mizarola

4. U.O. Dalmatino

5. Lipi Škoj d.o.o. – Nautica Bar

6. U.O. Aloha

7. U.O. Marinero

8. U.O. Falko – Falko Bar

9. U.O. Tajnikovi – Caffe Anna

10. U.O. Kiva – Kiva Bar

11. U.O. Kogo – Pizza KogoOffero Prima će i ove godine biti na GAST-u 2014 te ćemo se zajedno s ekipom tvrtke Tomislav 1994 družiti s postojećim korisnicima, partnerima i prijateljima. I ove godine pripremamo Vam brojna iznenađenja i novosti, te Vas pozivamo da nas svakako obiđete na sajmu koji će se tradicionalno održati u Splitu na Žnjanu od 05-09.ožujka. 

Nećemo vam previše toga otkriti ali recimo samo nekoliko detalja:


  • Tomislav 1994 uskoro postaje GastroBIT d.o.o. Ovo je posljedica akvizicije i pripajanja konkurentske tvrtke Microgramm. Poslovat će pod novim imenom dok će ostali matični podatci tvrtke ostati nepromijenjeni.

  • SMART HOTEL - nova aplikacija koju ćemo predstaviti na sajmu.


I tako dalje..... ali za više informacija ćete nas ipak morati posjetiti na sajmu :-)Vidimo se!


Pročitajte više »

Offero Prima dobija priznanje Distributer godine 2012. za Smart Rješenja i Orderman

Uskoro će peta godina otkako je Offero otvorio svoja vrata. Štošta se dogodilo od 2009. na ovamo.

Govorili su nam da se u recesiji ne isplati otvarati tvrtku i da nećemo dugo opstati jer je Hvar ograničeno tržište interesantno i „velikim ribama“ koji žele svoj dio kolača ove svjetski poznate turističke destinacije. Imali smo uspona i padova, rasli smo polako ili u velikim skokovima, ali jedna je stvar od prvoga dana bila jasno zacrtana u našem planu: ne nudimo i ne pristajemo na polovična rješenja, odgovorno i savjesno ćemo obavljati svoj posao vodeći računa da je ono što smo ponudili kranjem korisniku najbolje što tržište trenutno nudi. Od tuda i ideja za ime, Offero Prima – Najbolja ponuda ili Nudim najbolje.

Sasvim je logično bilo okrenuti se ugostiteljima, trgovcima i knjigovodstvenim servisima, a njima na otoku Hvaru doista smiješ ponuditi samo najbolje od najboljeg. Prva godina (2009.) bila je godina u kojoj smo ispipavali teren i tražili najbolja programska i hardverska rješenja. Pred sezonu 2010. povezali smo se s tvrtkom Tomislav1994 (Smart Rješenja) koja je , pogađate, od `94 jedan od najjačih proizvođača, u prvom redu, ugostiteljskog softvera. Začetnici su rastućeg trenda touch screan kasa i uvoznici Orderman terminalne opreme. Već prve godine suradnje naše su aplikacije i oprema počele raditi u najpoznatijim ugostiteljskim objektima u gradu Hvaru (Kogo, Nautica, Kiva, Marinero, Antonio – Patak, Sidro...) . Svake smo godine polako rasli dok se uslijed fiskalizacije nije dogodio klik u kojem su otočki ugostitelji i trgovci reagirali otprilike ovako: „Ako već moram mijenjati program, onda ću odmah kupiti što valja“ .

Danas u većini objekata na otoku možete vidjeti prepoznatljive znakove Ordermana i Smart Rješenja, a korisnici su zadovoljni (vidi njihove izjave) jer imaju rješenje koje može zadovoljiti njihove potrebe i zahtjeve. Offero Prima, polako ali sigurno, postaje tvrtka koju se ne preskače kada su kase u pitanju, iako na otoku svoje usluge nudi još PET drugih softversko- hardverskih kuća i DEVET onih koji isti ovaj posao rade u fušu (Bog ih blagoslovio).

Ovakav rezultat nagrađen je od strane tvrtki Tomislav 1994 i Orderman koji su nas pozvali u posjet jednom od naljepših gradova u Europi, u Salzburg.

Iznimno ugodno druženje tri najbolja distributera Smart Rješenja i Ordermana. Putovanje na kojem odabranim predstavnicima distributera i njihovim suprugama nije falilo, što se kaže, ni ptičjeg mlijeka. Orderman i Tomislav, pripremili su i posebno iznenađenje-poklon za Offero Prima d.o.o. koji je ovom prigodom proglašen distributerom godine 2012.

Nadamo se da ćemo i u godinama koje dolaze imati razloga za slavlje! Lako je biti najbolji kada imaš podršku partnera, prijatelja, obitelji i korisnika!

Posebno nas veseli način na koji su Tomislav i , spomenimo ga namjerno, Miro (zamjenik direktora prodaje u Ordermanu) s puno pažnje i truda pazili na nas trudeći se da se upoznamo sa svim segmentima proizvodnje Ordermana. Prošetali smo tako tvornicom, pogledali traku za sastavljanje, prostoriju za testiranje kvalitete i upoznali, porazgovarali sa šefovima gotovo svih odjela u Ordermanu.

Hvala Smart Rješenjima i Ordermanu na kvalitetnim proizvodima i podršci, i HVALA SVIM KORISNICMA koji su Offero Prima prepoznali kao najbolju ponudu.

Ponosni smo na ovu nagradu! Trudit ćemo se i dalje.

Srdačan pozdrav od, za sada, četveročlanog tima Offero Prima d.o.o.

Više fotografija potražite na FB stranicama Offero Prima ili Smart Rješenja.


Pročitajte više »

Orderman - Hrvatska - Hvar: Reference, korisnici Offero Prima o Orderman Columbus i Max2 + uređajima

U Hrvatskoj, otok Hvar, u gradu Hvaru koji slavi 145 godina organiziranog turizma i može se pohvaliti najstarijim komunalnim kazalištem u Europi (1612.) nema mjesta za mediokritete i polovična rješenja. Bogat povješću i arhitekturom, poznat po vrhunskim restoranima, noćnom životu, kristalno čistom moru, Paklinskim otocima, lavandi, ružmarinu, vinu, medu i maslinovom ulju, Hvar već gotovo 150 godina plijeni pažnju turista cijelog svijeta. Omiljeno je odredište brojnih svjetskih selebritija, ali i „običnog čovjeka“. Upravo zato ne čudi činjenica da preko 70% otočkih ugostitelja za svoje lokale bira opremu koja ,citirat ćemo jednog od korisnika: „RADI“!

Orderman i Smart Rješenja, zajedno s Offero Prima iz Hvara stavili su svoje proizvode i usluge na raspolaganje hvarskim ugostiteljima, te su u nepune četiri godine postali simbol kvalitete kojeg prepoznaju upravo oni kojima se ne smije dogoditi da „kasa stane“.

Hvarski ugostitelji danas dijele kase na kompjuterske i Orderman.

Orderman se kupuje ciljano, s razlogom i jasnim ciljem. To je proizvod koji vas neće ostaviti na cjedilu kad vam je najpotrebniji i koji služi svrsi. Orderman kupuju oni koji razumiju da je Orderman alat za profesionalce, alat pomoću kojeg će objekt povećati produktivnost trošeći puno manje energije konobara, a koji će na koncu gostu pružiti kvalitetniju uslugu i punu pažnju dok se njegova narudžba već odavno priprema u kuhinji.

Upravo zato ćete, ako prošetate hvarskom Pjacom ili Rivom, vidjeti da se u većini ugostiteljskih objekata nalazi Orderman ™ oprema u kombinaciji sa Smart Rješenja aplikacijama.Orderman – jednostavan, pouzdan i RADI!Reference, korisnicima smo postavili dva pitanja:

1) Da li ste zadovoljni s Ordermanom?

2) Da li biste ponovno kupili Orderman proizvode?

Evo knjihovih odgovora:

• Pizza Kogo

Ivo Novak Kogo (vlasnik)

1) Naravno da jesam zadovoljan. U početku sam se nećkao jer nije mala investicija za lokal mojih kapaciteta, sada mislim da se bez Ordermana ne može raditi. Kvaliteta nikada nije jeftina, a jedan ozbiljan lokal si ne može priuštiti raditi s jeftinom opremom koja će „štekati“.

2) Naravno da bih! Dapače, mislim da se Orderman (Handheld) isplati i svim ovim manjim lokalima po Pjaci koji rade s Columbusima. Danas to jednostavno moraš imati! Nemaju pojma koliko vremena i kilometara bi uštedili da narudžbe primaju s Ordermanima umjesto da se probijaju kroz gužvu do šanka.

Klement (konobar kod Kogota) : Da sutra otvaram svoj restoran prije bi za Ordermane digo kredit nego za nešto drugo. Ako treba nekome održati seminar o Ordermanima mene zovi! I donesi mi više tu Orderman majicu... vidiš da sam preko E-Bay-a nabavio i osobnu olovčicu za Orderman :-)

• Bistro Mizarola

Marino Radojković (Vlasnik)

1) Normalno da sam zadovoljan! Napunim ih preko noći i miran sam cijeli dan. Konobari se „tuku“ za rad s Ordermanima (Handheld) jer im se ne da hodati do Columbusa. Nemam nikakvih problema. Upalim i radi. Gosti se čude kada račun isprintam pred njima iste sekunde kada su ga tražili.

2) Bih! Moram kupiti još, malo su mi ova dva :-)

• Restoran Dalmatino

Denis Vešović (Vlasnik)

1) Zadovoljan sam. Pa ja sam ih prvi stavio u Hvaru! Na dvadeset stolova i 40 sjedećih mjesta imam četiri handhelda. I konobari i pomoćni konobari nose Orderman. Nemamo vremena trčati do kuhinje... stisnem gumb i gost ima što je tražio.

2) Krivo pitanje! Trebao si me pitati da li bih radio bez Ordermana. Smijeh... Nema šanse!

• Bistro Marinero

Joško Žuvela (vlasnik )

1) Jesam! Marinero ti je ogledni primjer kako i gdje raditi s Ordermanima. Svašta smo probali prije Ordermana, a ovo nam je četvrta godina da radimo s Ordermanom. Valjda to dovoljno govori. Ako trebaš reklamu za Orderman, nemoj ništa govoriti, samo ih pošalji da vide kako mi radimo.

2) Normalno da bih! Zapravo već jesam. Neki dan smo stavili treći handheld u pogon. Uostalom, u četiri ribarnice diljem Hrvatske ( Žuvela d.o.o. - Sestrinska firma) smo stavili Columbuse 300 i 700. To je jedina sprava koja može preživjeti nenormalne uvjete rada. Sol, vlaga, led, voda...

• U.O. Antonio - Patak

Katarina Dujmović – Čajić i Antonio Dujmović – Patak (otac i kćer, vlasnici)

1) Skroz sam zadovoljna. Prije smo uvijek imali problema s opremom jer smo na škoju (Paklinski otoci – Ždrilca) pa je struja problem. Koristimo solarne kolektore i agregate. Tri godine nismo imali kvar. Sve radi!

2) Bih i moram. Trenutno Orderman (handheld) koristim na šanku uz more za koktele, ležaljke... Tek navečer ga donesem „gore“ u restoran. Svakako trebam i „gore“ ove uređaje. Super mi je kada me gosti pitaju kako to crtam po Columbusu, a ja zapravo pišem poruke kuhinji. Smiju se s nama i dođu gledati kako radimo. Ove godine smo zaposlili jednog momka koji je donedavno vodio jedan lokal u Splitu s 24 konobara. Zaključio je da je ovo najbolja kasa na kojoj je ikada radio i da bi volio da je tamo imao Ordermane.

• Mustačo

Vinko Ravlić (vlasnik)

1) Jesam, zakon je! Kada mi je prošle godine struja spalila mrežu pa nisu išle narudžbe, dobio sam novi Columbus u roku 20 minuta. Kada si mi rekao da zbog Care Gold jamstva , koje sam platio, ne moram ništa platiti nisam mogao vjerovati. Super mi je što, kad me konobari naljute ,mogu lupati po Columbusu bez straha da ću ga razbiti ... Smijeh ... :-)

2) Normalno da bih! Uostalom rekao sam ti da mi u utorak doneseš još jedan Columbus 300 set! Trenutno mi handheld služi na plaži gdje iznajmljujem ležaljke, nosim koktele i sladolede. Kad stavim u pogon lounge bar pokraj restorana i tamo će mi trebati ovi ručni uređaji... Zapravo samo Ordermane i kupujem u zadnje vrijeme! :-)

• Nautica Bar

Luka Miličić (vlasnik)

1) Jesam, pa ja sam ti bio prvi korisnik! Svi koji su kasnije kupovali došli su me pitati da li to valja tih novaca. Misliš li da bi ih ostali kupovali da ja nisam bio zadovoljan?!

2) Pa ove godine sam kupio još dva Columbusa... To je jedina kasa koja podnosi prolijevanje i temperaturu kakva bude kod mene kad „zakuha“ u sezoni. Jedini problem je utoliko što puno hvarskih ugostitelja zatvori svoje lokale i dođe k meni na „jednu putnu“. Onda već bude gužva pa mi na ovom najisturenijem Columbusu serviraju piće jer na šanku nema mjesta! Šta ćeš kad ih pola Hvara ima i znaju šta mogu ...

• Caffe Anna

Jure Tomičić – Tajnikov (vlasnik)

1) Ne nisam! Ne pitaj me gluposti... naravno da sam zadovoljan.

2) Pogledao me mrko... normalno! Hahahaa.Cijelu galeriju slika pogledajte na našoj Facebook stranici.
Pročitajte više »

Apartmani Ivanović izrada web stranice - Offero Prima doo

Redizajnirali smo web stranicu Trip advisor "top rated" apartmana Ivanović u gradu Hvaru.http://www.ivanovic-hvar.com/

Pročitajte više »

Redizajnirane službene stranice Grada Hvara

Offero Prima d.o.o. je tijekom ožujka 2013. redizajnirao i pustio u online rad nove službene stranice Grada Hvara.


Pročitajte više »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15