Smart Rješenja program za ugostiteljstvo (Fiskalne Blagajne) u restoranu Đorđeta Vartal

Instaliran ugostiteljski software Smart Rješenja (Fiskalne Blagajne) u restoranu Đorđeta Vartal (U.O. Fameja Tudor).

Nastavak dugogodišnje suradnje :-)

Pročitajte više »

Smart Rješenja program za ugostiteljstvo (Fiskalne Blagajne) instalacija u Korčuli - Birstro Filippi

Instalirali smo Smart Rješenja program za ugostiteljstvo (Fiskalne Blagajne) i u Korčuli - Birstro Filippi

Slike govore više od tisuću riječi. Ponosni smo na suradnju i jednostavnost realizacije ove udaljene instalacije.


Pročitajte više »

Izrada web stranica - Restoran Lucullus i Marijetas treasure

Završena izrada web stranice hvarskog restorana Lucullus i jelšanskog web shopa za prodaju antikviteta Marijetas Treasure


Pročitajte više »

Fiskalne blagajne – izglasan zakon!

Jeste li spremni za fiskalizaciju?!

Kao što ste već imali prilike čuti, u Republici Hrvatskoj uskoro se uvode fiskalne blagajne. Na sjednici Vlade održanoj 26.07.2012, Saboru je na izglasavanje upućen prijedlog zakona o fiskalizaciji kojega možete pogledati ovdje. Prema tom prijedlogu svi korisnici morat će imati naplatne uređaje spojene sa serverom Porezne uprave putem interneta, te će prije izdavanja svakoga računa Poreznoj upravi dostaviti podatke o računu te od iste dobiti jedinstveni identifikator. Taj identifikator morat će biti ispisan na svakom računu kao potvrda da je račun uredno prijavljen, a vjerodostojnost istoga svaki će kupac moći provjeriti putem SMS-a ili putem WEB-a. Sukladno tome, čim dobijemo detaljne podatke o načinu komunikacije, svim našim korisnicima dostavit ćemo prilagođenu verziju, naravno bez ikakve naknade. Budućim korisnicima koji će se odlučiti za naša rješenja savjetujemo čim raniji prelazak i prilagodbu na novi sustav koji će nakon 01.01.2013. automatski postati fiskalna blagajna, a sve kako bi izbjegli velik broj novih instalacija u zadnji čas. Sukladno tome, odlučili smo odobriti znatne popuste na naše aplikacije koji će se smanjivati približavanjem roka za uvođenje fiskalnih blagajni. Za sve nejasnoće i Vaša pitanja slobodno nas kontaktirajte bez ikakve obveze.

Kako se radi o obavezi i kako je strogo propisan način na koji se moraju izdavati računi, vrlo je izgledno da će svi oni koji imaju registar blagajne ili pos kase koje rade u DOS sučelju morati prijeći na novije, modernije verzije kase. Također napominjemo kako smo za ovakve korisnike pripremili i posebne, povoljnije pakete opreme i programskih rješenja, sve s ciljem da vam omogućimo što jednostavniji i povoljniji prelaz na novi, obavezni, način rada.

Offero Prima d.o.o. već treću godinu uspješno surađuje s tvrtkom Tomislav 1994 d.o.o. koja je vodeći hrvatski proizvođač programskih rješenja za ugostiteljstvo. Razgranata mreža distributera (među kojima smo i mi) omogućava kvalitetnu uslugu te HELP DESK koji uspješno održava više stotina instalacija diljem Hrvatske i BiH, gdje su fiskalne blagajne implementirane prije nekoliko godina. Naravno i mi smo se prilagodili.Distributerska mreža funkcionira po sljedećem principu:

• Svako prodajno mjesto (distributer) mora zadovoljiti visoke kriterije predviđene od strane proizvođača (Tomislav 1994 d.o.o.) te se mora držati propisanih cijena i uvjeta prodaje. Također, moramo spomenuti da se za distributera organiziraju i seminari na kojima se isti upoznaju s novim inačicama aplikacija Smart Rješenja te se radi i na razvoju protokola koji olakšavaju rad samim korisnicima i nama distributerima. Ovako osiguravamo standard i kvalitetu usluge na svim prodajnim mjestima.

• Osim „obične“ pos terminalne opreme (PC, touch monitori, printeri.... ) nudimo i ORDERMAN opremu koja je bez premca na tržištu: od touch terminala (Columbus 300 & Columbus 700) do ORDERMAN handheld uređaja za bežično naručivanje i naplatu (Max2 & Max2plus). Kao ORDERMAN GOLD PARTNER jamčimo brzu isporuku opreme te organiziranu servisnu mrežu.

• Oni korisnici koji su u sustavu održavanja imaju pravo na sve nadogradnje (nove verzije) postojeće aplikacije bez dodatne naknade. Vrijedi za sve korisnike, bez obzira gdje se nalazili i kod kojeg ste ovlaštenog distributera kupili Vašu verziju fiskalne blagajne Smart Rješenja!

Offero Prima d.o.o. iza sebe ima nekoliko desetaka instalacija. Sustava ima različitih, malih i velikih, restorana, kafića, noćnih klubova, slastičarni, sa sustavom narudžbi ili bez, s grafičkim prikazom sale ili bez, s ORDERMAN uređajima ili bez.... Izdvojili bismo ipak samo jednu.

Naime, ljetos smo instalirali Smart Rješenja na Korčuli, exkluzivnom restoranu Filippi. Izdvajamo upravo ovu instalaciju jer je ona posljedica usmene predaje i preporuka postojećih korisnika. Lijepo kada te preporuče u vlastitom gradu, na vlastitom otoku... kada ta preporuka otplovi preko mora do susjednog otoka, onda priča dobija sasvim drugu dimenziju. A priča ide ovako: U subotu navečer smo primili poziv od kuhara restorana Filippi iz Korčule, u nedjelju smo razgovarali s vlasnikom, a u ponedjeljak su već radili s našim programom. Spomenimo da smo cijelu instalaciju i obuku odradili udaljenim pristupom, nismo putovali do Korčule. Eto, toliko je jednostavna i pouzdana touch kasa za ugostiteljstvo. Aplikacija je SPREMNA za FISKALIZACIJU!

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem, informirajte se na vrijeme i ostvarite posebne pogodnosti za pravovremenu instalaciju.

Vaš Offero team


Pročitajte više »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15