IZNAJMLJIVANJE RAZGLASA I SCENSKE OPREME

Iznajmljujemo razglase i scensku opremu. Radili smo na Hvaru a i izvan Hvara. Bilo da se radi o malim ili velikim eventima, u zatvorenom ili na otvorenom, odaberete li nas da Vam "složimo" sound, budite uvjereni da će se Vaš glas čuti daleko. Važno je ne samo koliko glasno, već i kako, a mi, znamo kako. Naravno, ukoliko imate vlastitog tonca nudimo mogućnost i da on odradi sound. Pošaljite upit i stage plan a mi ćemo u što skorijem roku odgovoriti.

Pogledajte popis nekih od izvođača koje smo ozvučavali, prelistajte galeriju slika i vidite kako je to izgledalo a u nekim slučajevima i poslušajte kako je zvučalo.

Od 2002 godine do danas smo ozvučavali brojne Hrvatske i strane glazbenike.

Izvojimo neke od njih: Gego, Dado Topić, Kopito, Cinkuši, Gabi Novak, Matija Dedić, Boris Novković, Gustafi, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Pavle Kolarov, Klapa Galešnik, Klapa Sinj, Klapa Libar, Black Cofee, Klapa Mendula, Klapa Adrion, Justin Jonson, Marijan Ban, Zorica Konđa, Petar Grašo, Đani Stipaničev, Nera Stipčević, Sandra Bagarić, Ivica Čikeš, Dražen Žanko, Modus, Gianni Gamulin, Andrea Šušnjara, Vinko Coce, Pop Art, Ratko Zjača, ... Redovito ozvučavamo hvarsko ljeto: razni jazz koncerti. Ozvučavali smo i brojne političke skupove, skupne priredbe, tamburaše orkestre, doček nove godine i slično.


Doček 2009 - 2010 Petar Grašo

U 2010-tu nas je uveo Petar Grašo. Veseo i "miran" koncert. S obzirom na broj posjetitelja možemo reći da petardi i nije bilo previše iako smo u nekoliko navrata misli da pored nas padaju bombe. Grašo je svakako vrlo korektno odradio koncert izvevši, osim vlastitih, i nekoliko hitova bez kojih je dobra zabava definitivno nezamisliva.Poslušajte kako je to zvučalo...

Napomena:


  • Izričito se zabranjuje bilo kakva daljnja distribucija audio materijala, download i slično.

  • Snimano uživo, nije linijski snimano i nije masterizirano.

Razno ali ne i nevažno

Tu su Justin Jonson, Klapa Libar, Jazzeri i ini drugi ali malo lošije slikani ili premalo slikani ... Pogledajte.

Apfel prijateljima - Makarska

Božićni koncert "Apfel prijateljima" dogodio se u Makarskoj sportskoj dvorani uoči Božića 2009. u organizaciji splitske agencije Song. Nastupili su: orkestar Joška Banova, Zorica Konđa, Ivica Čikeš, Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Nera Stipčević i Klapa Adrion. Bila je to vrlo ugodna večer uz ugodnu glazbu Božićnog ugođaja.Poslušajte jednu od skladbi izvedenih te večeri. Odabrali smo duet Zorice Konđe i Đanija Stipaničeva uz pratnju orkestra Joška Banova.Napomena:


  • Izričito se zabranjuje download i bilo kakva daljnja distribucija audio materijala.

  • Snimano je uživo, nije linijski snimano i nije masterizirano.

Fešta vina - Jelsa 2009

Grupa Modus, Gianni Gamulin, Andrea Šušnjara, Solisti Splitske opere, Boris Novković. Dva dana glazbe i dorbe zabave, Zanimljivo i vrlo posjećeno. Pogledajte slike.

Los Mescalieros - Stipanska, Carpe Diem

Los Mescalieros! Vrlo, vrlo zanimljiv band iz Njemačke. Svirali su čak dva koncerta u tri dana. Radili smo oba. Prvi po nama manje zanimljiv bio je u Hvaru na rivi u legendarnom Carpe Diem baru. Manje zanimljiv? Da ali ne zato što su dečki bili loši, dapače. Samo zato što je po završetku koncerta oprema stigla u skladište onako kako to i obično biva. Drugi koncert! E to je priča za pamćenje. Brodom do Stipanske, koncert, odličan, skupili opremu... band nas je napustio oko 06:30 ujutro dok su samo najhrabriji dočekali Waltera u 08:00 i prebacili opremu natrag u Hvar. Ipak, pamtiti ćemo koncert po vrlo dobroj i energičnoj svirci banda koji ništa nije ostavio mašti. Dali su najbolje od sebe, hvala im na tome.

1 | 2 | 3